DIREKTE FORBINDELSE MED ASIA OG MIDDELHAVET!

Vi er den europeiske importøren og er lidenskapelig opptatt av autentiske matvarer fra Asia og Middelhavet. Vårt store nettverk hjelper oss med å levere de beste autentiske merkene til konkurransedyktige priser. Asias og Middelhavets kjøkken handler om opplevelsen. Alle farger, lukter og smaker kombinert, danner en rekke ulike produkter. Vårt omfattende utvalg gjør at denne opplevelsen passerer over til deg som vår kunde.  

VÅRE KUNDER ER VÅR STOLTHET!

Våre kunder er koblingen mellom Vatan Engros AS og forbrukeren; de representerer våre produkter. Vi er stolte av våre kunder, som fører til at Vatan Engros AS passer veldig godt på å opprettholde verdifulle og varige relasjoner med våre kunder.

VÅRE LEVERANDØRER ER VÅRE PARTNERE!

Våre leverandører er de beste i sin handel. De er en av de fremste representantene for det beste Vatan Engros AS har å tilby. Våre merkevarer er derfor internasjonalt kjent for sin autentisitet, og hver eneste en har et utmerket rykte når kvalitet er bekymret.  

 VÅR ERFARING!

Vatan Engros As har spesialisert seg på import av matvarer siden 1986, og har vært en ledende europeisk importør av produkter fra Asia og Middelhavet i mange år. Vi har levert og leverer i hovedsak varer til store husholdninger, kjeder, detaljhandel forhandlere og for videresalg. Vår private leverandør har sikret deg som kunde en rask tilgang til varer og samtidig opprettholdt et stort utvalg av varer. Vi tilbyr våre kunder det absolutt beste i form av mat og non-food.